Closeup

Lyssna på Tchaikovskys Pathetique för halva priset

Jag vill berätta att alla som har en biljett till Joystick 7.0 har möjligheten att se Charles Hazlewoods nästa konsert på Malmö konserthus den 11 mars  för halva priset.

Symfonin som skall framföras är Tchaikovsky sjätte och heter Pathetique. Det är den kände kompositörens sista färdigställda symfoni som han skrev 1893.

Pathetique kan höras i filmer som Minority Report, Soylent Green och The Aviator. Men den hörs även i självaste Destiny under uppdraget “The last warmind” där spelaren måste försvara Rasputin, ett gammalt planetärt försvarssystem.

Konserten är en timme lång. Här kan ni höra symfonin för er själva och sen föreställa hur mycket mäktigare det blir i en konsertsal.

Alla som köper Joystick 7.0-biljett får 50% rabatt till Pathetique den  11 mars. Biljettkassan informerar på plats. Mer information står även i Joystick 7.0-programmet och inne på konserthuset på torsdag. Rabatten får utnyttjas mot inlämnande av Joystick 7.0-biljett.

Så håll hårt i din Joystick 7.0-biljett om du är ute efter ännu en häftig och orkestral upplevelse presenterad av Hazlewood senare i år!